Har du brug for et hjemmesidedesign,
der passer til dig og din virksomheds ydelser?

Måske vil du gerne have en hjemmeside, der kræver mindst muligt af dig; en hjemmeside, der tiltrækker de gode kunder, mens du laver netop det, som du er bedst til? Måske har du ledt efter hjælp til en ny hjemmeside i et stykke tid og har svært ved at overskue det eller komme helt i mål med opgaven.

Det kan også være, at du allerede har en hjemmeside, men har behov for at få lavet nogle ændringer på den. Uanset hvor du er i processen hjælper vi gerne med at løse opgaven. Vi lytter til dine behov, tanker og drømme, og skaber hurtigt et lækkert og personligt hjemmesidedesign, der viser dine/virksomhedens ydelser. Og giver kunderne lyst til at komme i dialog og gøre deres køb.

Så få et lækkert hjemmesidedesign, der letter dit arbejde. Vi hjælper virksomheder og enkeltpersoner hurtigt og billigt med deres WordPress hjemmesider

Vores websiteløsninger kan du få hjælp på flere måder:

Vi kan oprette en helt ny hjemmeside til dig, som enten kan være en skræddersyet, individuel WordPress hjemmeside eller en flot, hjemmeside at begynde på, til 8.500 kroner. Med i købet får du en læringsvideo så du snildt selv kan opdatere og tilføje flere sider når behovet opstår.

Har du allerede en hjemmeside, som du gerne vil have ændret på, kan vi enten gøre det for dig, eller vi kan mødes og arbejde med din hjemmeside sammen

Vores kontor er i Musikkens Hus i København, men vi har kunder fra hele landet, så hold dig endelig ikke tilbage for at kontakte os. Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 21911130, hvis du har behov for at snakke med mig om dine ønsker. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller komme til et møde hvis du gerne vil lære os bedre at kende. Kemien er altid afgørende for at opnå et godt samarbejde, som begge parter kan sætte pris på og få gavn af. Du skal være meget velkommen.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Lad os få en snak. Du får hurtigt svar.

e-Bog om de 10 krav til din gode hjemmeside

YDELSER & PRISER

# 1 Professionel og budgetvenlig hjemmeside

Har du brug for en helt ny, personlig hjemmeside, og vil du gerne slippe for at tage stilling til alle mulige tekniske løsninger?
Foretrækker du at samarbejde med en webdesigner, der på forhånd har sat sig ind i, hvad du har brug for, og som kan komme med nogle faste anbefalinger og guide dig til den rette løsning? Drømmer du om en brugervenlig flot, professionel hjemmeside, der sender de rette signaler om virksomheden/dig, og det, du kan hjælpe dine kunder med?

Professionel og budgetvenlig hjemmeside består af:

• 1 forside
• 3 sider
• 1 kontaktside
• Tilmelding til nyhedsbrev
• Funktion, så dine læsere bliver opfordret til at like din facebookside
• Samlet pris dkr. 8.500.- eksl. moms

Med i prisen er, at du har mulighed for at vælge gratis billeder fra unsplash.com eller pixabay.com hvis du har brug for dækbilleder eller lignende. Billederne er ikke beskyttet af ophavsret. Billederne vælger du eller vi for dig.

Hvis du ønsker særlige fotos optaget klarer vi også det.

Hvis du ikke har mod på til at skrive teksterne selv, kan du tilkøbe tekstforfatning.

Pris for tekstforfatning til alle 4 sider inkl. samtale med dig: 7.500 kroner ekskl. moms

Med denne løsning får du en professionel og budgetvenlig hjemmeside, så er du straks i gang og dine kunder kan finde dig og dine ydelser. Hjemmesiden kan du løbende udvide eller ændre senere, hvis dit behov ændrer sig. Du får oveni købet en læringsvideo med så du selv snildt kan udvide med nye sider.

# 2  Søger du en mere omfattende hjemmeside suppleret med webshop, der passer til dig?

Med en webshop koblet sammen med din hjemmeside har du mulighed for at sælge, medens du laver noget andet
Drømmer du også om

• mindre administrativt arbejde
• kunder, der betjener sig selv
• lyden af et pling, hver gang du har fået en ny kunde

Uanset om du sælger fysiske produkter, behandlinger, kurser eller klippekort, kan en webshop gøre det nemmere for dig.

To muligheder for webshops

1. Webshop med op til 20 produkter til fast pris på 15.000 kroner ekskl. moms
2. Webshop med op til 40 produkter til fast pris på 22.500 kroner ekskl. moms

# 3 Fleksibel hjælp gennem klippekort

Du kan vælge mellem 3 forskellige klippekort du f.eks kan bruge til udarbejdelse af markedsføringsplan – SOME strategi o.lign:

5 timer kr. 5.500,- ekskl. moms – spar 500 kroner ekskl. moms
10 timer kr. 10.000,- ekskl. moms – spar 2.000 kroner ekskl. moms
20 timer kr. 19.000,- ekskl. moms – spar 5.000 kroner ekskl. Moms

Language